Κρουαζιέρες με το Porto Leone

daLUZ Prive Κρουαζιέρες με το Porto Leone

Μίσθωση της βάρκας μας μαζί μας για το πλήρωμα και να κάνετε το δικό σας πρόγραμμα ταξιδιού. Με τον εαυτό σας θα έχετε πολλές ευκαιρίες να κάνετε και να δείτε κάτι που δεν βλέπετε και κάνετε καθημερινά.

Ακτοπλοϊκά ταξίδια κατά την ανατολή

Κάθε πρωί ξεκινάμε από το λιμάνι της Πρέβεζας γύρω στις 5.30 μ.μ. για να μαζέψουμε τις γαρίδες και τα άλλα είδη ψαριών από τα δίχτυα που έχουμε ήδη βάλει το προηγούμενο βράδυ. Ερχόμενοι μαζί μας θα έχετε πολλές ευκαιρίες να κάνετε και να δείτε πράγματα που δεν βλέπετε και δεν κάνετε καθημερινά.

-Μπορείτε να παρατηρήσετε την τέχνη της αλιείας Gambary γαρίδας, μια παγκοσμίου φήμης για τη μοναδική γεύση της είδος της γαρίδας που ζει μόνο σε έναν από τους πιο παραγωγικούς κόλπους της Ελλάδας στον κόλπο του Αμβρακικού.

-Μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ σας και το σνακ που παρέχουμε ενώ παρακολουθείτε συλλέγοντας τα δίχτυα μας κατά τη διάρκεια της πανέμορφης ανατολής στη θάλασσα.

-Μετά τη συλλογή των διχτυών, θα αφαιρέσουμε τις γαρίδες που θα έχουμε πιάσει από τα δίχτυα. Μπορείτε είτε να συμμετάσχετε στην απομάκρυνση των γαρίδων είτε μπορείτε να δοκιμάσετε να ψαρέψετε μόνοι σας χρησιμοποιώντας μια ράβδο ή μια γραμμή αλιείας που παρέχουμε επίσης.

-Μετά το τέλος αυτής της διαδικασίας ακολουθεί μια ξενάγηση στον κόλπο. Κατά τη διάρκεια της περιοδείας σας θα ενημερωθείτε για τις παραδοσιακές μεθόδους αλιείας στην περιοχή και για το φυσικό περιβάλλον της θάλασσας μας. Επίσης, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να συναντήσουμε δελφίνια και χελώνες που μπορείτε να τραβήξετε μια φωτογραφία.

-Όταν τελειώσουμε με την περιοδεία, το πλήρωμα, θα μαγειρέψουν φρέσκες γαρίδες και άλλα γευστικά ψάρια της παραγωγής μας για ενώ μπορείτε επίσης να βουτήξετε από τη βάρκα. Το πιάτο που σας προσφέρουμε περιλαμβάνει, εκτός από γαρίδες, ελληνικό ψάρι (μοναδικό σνακ), παραδοσιακή ελληνική σαλάτα, αναψυκτικά, μπύρα και ελληνικό ούζο. Και τελικά θα επιστρέψουμε στο λιμάνι στις 12 το μεσημέρι.

Κρουαζιέρες στο Ηλιοβασίλεμα

Απολαύστε το πανέμορφο ελληνικό ηλιοβασίλεμα στη θάλασσα του Αμβρακικού, ενώ ψάρεστε χρησιμοποιώντας μια καλάμι με επαγγελματική καθοδήγηση και δοκιμάστε τοπικά νόστιμα σνακ. Μπορείτε να κάνετε όλα αυτά συμμετέχοντας στις απογευματινές κρουαζιέρες του Πόρτο Λεόνε.

Ολοήμερες Κρουαζιέρες

Η ολοήμερη κρουαζιέρα στον Αμβρακικό κόλπο περιλαμβάνει μια ξενάγηση όπου οι επισκέπτες μας θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τον κόλπο και την ιστορία του, ενώ ταξιδεύουν στα ειδυλλιακά νερά του, οι καλεσμένοι μας θα μπορούν επίσης να αλιεύουν υπό την καθοδήγηση ενός επαγγελματικό ψαρά και στη συνέχεια να πάρει ένα closelook στην υπέροχη άγρια ​​φύση του υγροτόπου, όπως τα μεγάλα δελφίνια, τις εκθαμβωτικές χελώνες Kareta Kareta και τους πανέμορφους πελεκάνους. Στη συνέχεια, θα υπάρχει στάση σε ένα ήσυχο ακατοίκητο νησί, το οποίο οι επισκέπτες μπορούν να εξερευνήσουν. Τέλος, θα έχουν ένα παραδοσιακό γεύμα για μεσημεριανό γεύμα αποτελούμενο από τοπικές λιχουδιές και ψάρι.

Αμβρακικός Κόλπος

Μία από τις μεγαλύτερες λιμνοθάλασσες της Ελλάδας, που σχηματίζεται από τη συγχώνευση των ποταμών Λούρου και Αράχθου με το Ιόνιο Πέλαγος.Σε αυτή την μαγευτική τοποθεσία με εξαιρετική ποικιλία τοποθεσιών άγριας ομορφιάς, όπως οι ληθαργικές λίμνες και οι λαβύρινθοι των καλαμιών και των ελών, θα αναρωτηθούμε τα μικρά σκάφη μας και να εξερευνήσετε το μεγαλείο του υγροτόπου, τις καλά κρυμμένες φωλιές πουλιών και τα μυστικά της αναπαραγωγής των χελιών. Ανακαλύψτε τα μυστικά του έλους και μάθετε από τους καλύτερους, τους τοπικούς ψαράδες και τους ξεναγούς.